Koivula

Perustietoa Koivulasta

Koivula on Kuopion Retkeilijöiden ylläpitämä hirsitalo Kuopion Savisaaressa. Koivula on rakennettu vuonna 1920. Kuopion Retkeilijät käyttää Koivulaa erilaisten tapahtumien järjestämiseen sekä jäsenten virkistyskäyttöön. Koivulaa ylläpidetään talkoovoimin. 

Vuokraaminen

Koivulaa vuokrataan myös yrityksille, yhdistyksille, seuroille ja taloyhtiöille esimerkiksi tyhy-päiviä, saunailtoa tai kokouksia varten. Myös yksityishenkilöt voivat vuokrata Koivulaa. Vuokralaisen on hyvä huomioida, ettemme vuokraa Koivulaa nuorisolle, äänekkäitä juhlia tai polttareita varten. Kun varaat Koivulaa, varaudu kertomaan minkälaisesta tilaisuudesta on kyse, kuinka monta vierasta on tulossa jne. Koivula on pääsääntöisesti vuokrattavissa toukokuun alusta syyskuun loppuun. Muina aikoina vuokraaminen sopimuksen mukaan. 

Tilat

Päärakennuksessa on alakerrassa keittiö, iso tupa ja pienempi kamari. Keittiön varustuksiin kuuluu: sähköhella/uuni, jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä perusastiasto. Juomavesi täytyy Koivulaan tuoda itse. Keittiöön tulee järvivesi astioiden tiskaamista varten. Koivulaan mahtuu kerrallaan maksimissaan 30 henkilöä. Koivulan pihapiiriin kuuluu päärakennuksen lisäksi varastorakennus sekä rantasauna laitureineen. Pihalla on lisäksi myös grillipaikka kalusteineen.
Rantasaunaan mahtuu kerrallaan saunomaan kahdeksan saunojaa. Pesuhuoneeseen tulee järvivesi. Huussi sijaitsee varastorakennuksessa.


Koivula sijaitsee Savisaaren ratsastustallien välittömässä läheisyydessä. Kulku Koivulaan tapahtuu ratsastustallin läpi. On äärimmäisen tärkeää, että tiellä ajetaan hiljaa, niin ettei aiheudu vaaratilanteita tai etteivät hevoset häiriinny! Myös tarpeetonta edestakaisin ajelua tulee välttää. 

Klikkaa tästä jos Koivulan huvilan historia kiinnostaa.

Hinnat jäsenille

Koivula on jäsenistön käytössä viikoittain sunnuntaista kello 12.00 – tiistaihin klo 12.00. Sauna lämpiää usein sunnuntaisin ja maanantaisin. Muina aikoina Koivula on vapaasti jäsentensä käytössä, mikäli sitä ei ole varattu yksityiskäyttöön. Varaus on ilmoitettu Koivulan pihatiellä yksityistilaisuus-kyltillä. Lisäksi Koivulan varaustilanne on nähtävissä verkkosivuillamme kohdassa Koivulan kalenteri.

Vuokra yksityiskäyttöön

  • Tiistai, keskiviikko, torstai 45€
  • Perjantai, lauantai 90€

Hinnat ei jäsenille

Koivulan vrk vuokra-aika on klo 13:00-12:00. Vuokraan sisältyy saunan käyttö. Koivulaa on mahdollista vuokrata myös muutamaksi tunniksi kerrallaan. Tällöin vuokra on 20€/tunti.

Tiistai, keskiviikko, torstai 130€

perjantai, lauantai 200€

Peruutusmaksu 50€ jos peruutus tehdään alle viikon sisällä varauksen ajankohdasta. Ennen varaamista lataa ja lue Koivulan varauskäytännöt  -PDF. 

Varaukset

varaukset.kuopionretkeilijat(@)gmail.com

Anneli Keränen

puh: 0400 282588